Krachttraining Duurtraining Voeding Vechtsporten

Alphen aan den Rijn

Tel: 06 - 33 14 88 39

info@bartpt.nl

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alphen aan den Rijn

Wil jij afvallen, gewicht verliezen, spiermassa opbouwen? BartPT in Alphen aan den Rijn verzorgt professionele voedingsbegeleiding wat past bij jouw leefstijl!
Bij Personal Training staat niet alleen het trainen centraal, ook voeding speelt hierin een cruciale rol. Kleine aanpassen in het huidige voedingspatroon kunnen al leiden tot een enorme voordelen tijdens zowel het trainen als het hedendaagse leven.

De voedingsbegeleiding is op zo een manier ingericht dat er vanuit het huidige voedingspatroon wordt gewerkt. Iedereen heeft andere dieetvoorkeuren en voedingsgewoonten, daarom is een standaarddieet of voedingsschema vaak slechts een "Quick Fix" in plaats van een blijvende oplossing. Het huidige voedingspatroon vormt de basis, door vanuit deze basis te werken kan het voedingspatroon steeds met kleine aanpassingen worden bijgesteld om deze zo optimaal mogelijk te maken voor het doel waar jij voor wilt trainen. 

"Mijn naam is Jan Rosenkrantz, 62 jaar oud en in februari dit jaar woog ik 111 kg. En vond het tijd om eens wat te gaan afvallen. Ik ben begonnen met veel sporten en op mijn inname van voedsel en drank te letten en niet boven de 2000 calorieën te komen, drie maanden verder was ik 4 kg afgevallen met horten en stoten, het was er af of zat er weer aan, ik werd er stapelgek van.

Tot ik met Bart Koomen in gesprek raakte en hij mij vertelde dat het soms in hele kleine dingen zit, waar je zelf geen rekening mee houdt. Zo kun je van bepaalde dingen te veel en andere dingen te weinig eten (eiwitten bijvoorbeeld). Hij vertelde mij over zijn online voedingsbegeleiding en ik ben met Bart in zee gegaan. Nu 3 maanden later ben ik 10 kg afgevallen, zonder honger te lijden!
Ik ben een super blij mens en hoop nog menig kilootje kwijt te raken op deze manier. Bart's online voedingsbegeleiding is echt een aanrader. Van mij vijf sterren Bart!
Voedingsbegeleiding Alphen aan den Rijn

 

Voedingsbegeleiding Alphen aan den Rijn