Bart's Personal Training

Bart's Personal Training

Training - Voeding - Martial Arts

Krachttraining Duurtraining Voeding Vechtsporten

Alphen aan den Rijn

Tel: 06 - 33 14 88 39

info@bartpt.nl

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alphen aan den Rijn

Personal Training bij BartPT betekent een persoonlijk afgestemd plan. Geen oefeningen die je alleen maar moe maken, oefeningen die jou beter en sterker maken!
Met Personal Training draait het om jou als individu. Niemand is hetzelfde, daarom kan ook geen enkel trainingsschema of voedingsplan hetzelfde zijn. Na een uitgebreide intake en proeftraining wordt in kaart gebracht wat voor jouw lichaam en jouw doel(en) het beste is, welke bewegingen juist wel of juist niet gemaakt moeten worden en welke blessures er aangepakt moeten worden of juist vermeden moeten worden. Op basis daarvan wordt het plan gemaakt.

Personal Training Alphen aan den Rijn

Iedere oefening/beweging tijdens de training wordt uitgevoerd met een speficieke reden. Het doel is niet om spierpijn na te streven of om flink moe weer naar huis te gaan, het doel is om iedere training progressie te boeken ten opzichte van de vorige training.

Personal Training kan voor iedereen enorm veel meerwaarde bieden. Voor een beginnende sporter is bijvoorbeeld het aanleren van de juiste techniek en uitvoering enorm belangrijk, zodat blessures kunnen worden voorkomen. Voor een ervaren sporter kan de focus juist meer liggen op het finetunen van het voedingspatroon, het perfectioneren van een bepaalde oefening of naar een bepaalde wedstrijd/show toewerken.

Personal Training Alphen aan den Rijn
 
Personal Training Alphen aan den Rijn