Bart's Personal Training

Bart's Personal Training

Training - Voeding - Lifestyle

Krachttraining Duurtraining Vechtsporttraining Voedingsbegeleiding Online Coaching

Alphen aan den Rijn
Amsterdam

Tel: 06 - 33 14 88 39

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mariëlle
Voor mijn 45e verjaardag heb ik mijzelf een half jaar Personal Training door Bart cadeau gedaan. Mijn wensen: sterker worden, op zoek gaan naar de juiste verhouding qua voeding en met name de spieren in mijn schouders en armen ontwikkelen. Bart heeft heel goede trainingsschema's opgesteld waarbij ik geen last krijg van mijn schouderblessure, maar wel mijn bovenlichaam goed kan trainen. FotoMarielleHij is een eerlijke trainer die precies weet hoe hij mij uit kan dagen en let goed op de houding en juiste uitvoering. Daarnaast leer ik heel bewust te worden welke voeding ik echt nodig heb. Mooie bijkomstigheid is dat de blessure in mijn schouder steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Ik ben dus nu al superblij!

Joshua

Na 6 jaar krachttraining (3x per week) was mijn lichaam goed ontwikkeld en kon ik al flink wat gewicht verzetten. Maar tegelijkertijd kreeg ik ook steeds vaker last van (rug)blessures. En daarbij miste ik ondanks de spiergroei de spierdefinitie. Tot ik Bart ontmoette. Al gauw kwamen we tot de conclusie dat een tweetal belangrijke elementen in mijn trainingsproces ontbrak: techniek in de uitvoering van de oefeningen en aandacht voor mijn dagelijkse voedselinname. Daar zijn we samen mee aan de slag gegaan. Op basis van mijn doelstellingen (een atletisch lichaam) heeft Bart een realistisch plan gemaakt voor meer spierdefinitie, een strakker buikje, blessurevrij trainen en sterker worden. In tegenstelling tot mijn eigen trainingsplan, waarin ik elke 3 weken veranderde van schema (want variatie was goed om de spieren te prikkelen, dacht ik), werkten we met een vast trainingsschema voor 3 dagen in de week. Op basis van dit (split)schema zijn we laag in gewicht begonnen en zijn we ons in eerste instantie gaan concentreren op de techniek. Al snel merkte ik veel meer eigen focus op mijn lichaam. Ik voelde letterlijk door de vele split oefeningen welke spiergroep(en) ik aan het trainen was. Vervolgens hield Bart wekelijks goed bij hoeveel herhalingen per oefening ik invulde in onze gedeelde Excellsheet. Ging de oefening met 4x12 herhalingen te makkelijk, dan ging het gewicht voor de week daarna omhoog en vice versa. En dan zie je opeens na drie maanden dat je met 1 arm 44,5 kg trekt met de Lat Pulldown. Best gaaf!FotoJoshuajpg
En last but not least mijn dagelijkse voedselinname. Op basis van mijn lengte, gewicht en leefpatroon (drukke baan, gezin en 40+) heeft Bart een calorie-inname (dagelijks onderhoud) voor mij vastgesteld. Met dit in het achterhoofd registreerde ik in een app wat ik allemaal naar binnen werkte op een dag. Ik merkte al gauw dat ik op niet-trainingsdagen te veel at en op trainingsdagen te weinig. En ook at ik "verkeerd", dus ik moest op zoek naar een goede eiwit/vetten/koolhydraten balans. Duurde even, maar uiteindelijk heb ik mijn weg daarin gevonden. Belangrijk in deze zoektocht was dat ik ook gewoon moest kunnen genieten. En dat kan prima!
Na een dik anderhalf jaar met Bart naar mij heeft mijn lichaam een next level bereikt. Meer atletisch en een strakke buik. Met dank aan de professionele hulp van Bart! Tot slot, Bart is een fijne jongen bij wie je je al gauw prettig voelt. Ik zie hem meer als een vriend dan als een trianer. Deze klik is cruciaal wanneer je voor een langere periode met een Personal Trainer aan de slag gaat.

Erick
Rond februari 2019 ben ik met de judo/grappling/MMA training begonnen. Ik ben toen met Bart aan de slag gegaan en baar daar zeer tevreden over. Bart is een Personal Trainer in de sportschool TrainMore waar ik ook lid van ben. Ik vroeg Bart of hij mij judo/grappling/MMA wilde leren en dat wilde hij wel.
De eerste paar weken had ik wat pijntjes en hele lichte blessures die dankzij Bart al vrij snel weg trokken! Bart leerde mij hoe ik met de pijntjes/blessures om moest gaan d.m.v. totale ontspanning van het lichaam. Sinds ik zijn adviezen in acht heb genomen train ik blessurevrij en had ik na 2 maanden al hele grote sprongen gemaakt. Ik moest namelijk sparren/randori draaien tegen 2 nieuwe leden, die ik zonder enige moeite kon laten afkloppen.. echt kicken!
De trainingen die ik van Bart heb gekregen raad ik iedereen aan die het grondgevecht wil leren kennen en beheersen. Doordat ik met Bart train, voel ik mij nu al een allround vechter. In het verleden heb ik namelijk veel kickbokswedstrijden gevochten en deze sport beoefen ik nu nog steeds. Ik blijf altijd zeer kritisch in het geven van complimenten, maar als 52-jarige man voel ik mij door Bart weer herboren om een nieuwe sport uit te oefenen! Ik blijf het een genot vinden en zal er zeer zeker mee doorgaan!

FotosErick

 De website maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren.. lees ons privacybeleid  hier...