Bart's Personal Training

Bart's Personal Training

Training - Voeding - Lifestyle

Krachttraining Duurtraining Vechtsporttraining Voedingsbegeleiding Online Coaching

Alphen aan den Rijn
Amsterdam

Tel: 06 - 33 14 88 39

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Als kleine jongen was ik altijd al bezig met sporten. Wat is begonnen op de judomat, breidde zich al snel uit naar fitness en hardlopen. In eerste instantie ter ondersteuning van het judo, zodat ik meer kracht had tijdens de judowedstrijden en het conditioneel beter vol zou houden. Daarna merkte ik dat deze variatie mij erg goed af ging en ik met veel verschillende sporten lekker mee kon draaien. Ik ging mij steeds meer verdiepen in de theorie achter iedere sport en in het menselijk lichaam, om op alle fronten zo optimaal en efficiënt mogelijk te kunnen presteren.

Vanuit het judo is ook mijn passie voor voeding ontstaan. In het begin kwam ik uit in de klasse -66 kilogram, waarbij het de kunst was om met zo min mogelijk vetmassa, zo veel mogelijk spiermassa en een zo hoog mogelijk energielevel op de judomat te verschijnen. Voeding heeft daar iedere keer weer een enorm belangrijke rol bij gespeeld. Later besloot ik om over te stappen naar de klasse -73 kilogram, waarbij de focus voornamelijk werd gelegd op het zo veel mogelijk aankomen in spiermassa en zo min mogelijk in vetmassa.

Jarenlang heb ik met veel passie en plezier de judosport mogen beoefenen, helaas heb ik dit vanwege blessureredenen moeten beëindigen. Ik ben toen mijn focus gaan leggen op andere sporten, zoals triathlons en obstacle runs, ook ben ik altijd blijven fitnessen en hardlopen. Mijn passie en interesse voor het functioneren van het menselijk lichaam, en hoe dit te beïnvloeden is met behulp van de juiste voeding, is in al die jaren alleen maar groter geworden. Dat heeft er ook toe geleid dat ik in 2017 ben afgestudeerd in de HBO-opleiding Voeding&Diëtetiek. Daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in voeding specifiek voor sportdoeleinden en deze jonge wetenschap houdt mij tot op de dag van vandaag nog steeds bezig!


fotojudoworp

 De website maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren.. lees ons privacybeleid  hier...